Csillagjóslás.hu
Csillagjóslásról Írások, publikációk Tanácsadás Tanfolyam Rendezvények Elérhetőség

Heti előrejelzés (09.10-09.16)

KosKOS (03.21.-04.20.)

Most semmi nem úgy sikerül, ahogy szeretnéd. Bármibe fogsz, minden balul sül el. Ezen a héten számos bosszúságban lehet részed, főleg a munkahelyeden. Elképzelhető, hogy egy kollégád hátráltatja a munkádat, vagy az ő mulasztása miatt vagy kénytelen többet vállalni. Ne vedd a szívedre, és ne lázadozz, mivel ezzel csak magadnak ártasz. Hacsak teheted, készíts terveket, legalább fejben, hogy nehogy a végén nagyon elússzál a napi teendőid közepette. Legoptimálisabb az lenne, ha a nagyon fontos ügyeidet, inkább elhalasztanád, és nem engednéd magad beszorítani a sarokba. Tudj nemet is mondani, mert egyébként te kerülsz kínos helyzetbe. A magánéleti örömök szerencsére a hét vége felé már feledtetni tudják a megpróbáltatásaidat.

Bika (04.21-05.21)

A munkádban igyekezz a lehető legtöbbet kihozni magadból, mert ez most javadra válik. Még a szerencse is hozzájárul az egyébként szokatlan ötleteidhez, amennyiben bátran képviseled azt mások előtt. Ha a munkád valamiféle szolgáltatással függ össze, akkor igencsak sikeres hetet zárhatsz. Sajnos emellett az otthonodban néhány kellemetlen meglepetésre számíthatsz. A párod úgy érzed, minden ok nélkül támad neked és ezt te is, elég rosszul reagálod le. Sokkal körültekintőbben kell, hogy kezeld az ilyen helyzeteket, és a legfontosabb, hogy kétszer gondold meg, hogy ilyenkor mit mondasz, mert a másik ingerültsége még nem ok arra, hogy így viselkedj. Próbálj meg higgadt maradni, akkor kerülsz ki a legkisebb sérüléssel ebből a szituációból.

Ikrek (05.22-06.21)

Ne próbáld meg az akaratodat senkire rákényszeríteni és ne is próbálkozz olyan dolgokat elérni, ami ellen mások felemelik a szavukat. Amit az egyik oldalon nyernél, azt emberi szinten el is vesztenéd a másik oldalon. Semmi nem lehet olyan fontos, hogy a kapcsolataid bánják. Az elkövetkező néhány hét hozhat nehézségeket, mind egzisztenciális, mind magánéleti oldalról. Most hiába törsz előre, hasztalan akarsz nagyon, minden igyekezeted hiábavaló. A legokosabb amit tehetsz, hogy nem idegesíted fel magad apróságokon, hanem hagyod, hogy ez az egész rossz időszak elmúljon. Amennyiben képes leszel elengedni a görcseidet, akkor már ezen a hétvégén nyugodtan lustálkodhatsz, és végre kipihenheted magad.

Rák (06.22-07.21)

Feltörhetnek benned olyan rég elfeledett emlékek, amiket jó mélyen megpróbáltál elásni magadba. Nem kell megijedned, nem ellened törnek ezek, csak felhívják a figyelmedet arra, hogy a problémák szőnyeg alá söprése, nem a legjobb megoldás az életben. A legjobb, ha szembe mersz nézni ezekkel a sötét képekkel, amik megjelennek és meglátod, hogy ha képes vagy egy más szempontból megvizsgálni ugyanazon szituációt, hirtelen elveszti félelmetes és negatív voltát, és a helyére kerül az életedbe. Főleg a hét második felében érezheted ezeket a furcsa, kicsit feszült lelkiállapotokat. Amennyiben a munkahelyeden mostanában átszervezés, leépítés várható, akkor sajnos nem kizárt, hogy te is részese lehetsz, ezért megelőzendő, kezdj te is nézelődni ez ügyben.

Oroszlán (07.22-08.22)

Azzal indíthatod a heted, hogy átértékeled az anyagi helyzetedet. Szeretnél tisztábban látni, mert néhány költségesebb ötletedet szeretnéd megvalósítani. Egyébként is az elkövetkező időszak anyagi sikereket hozhat, esetleg olyan döntést hozhatsz, olyan üzletet indíthatsz útjára, ami gyökeres változást hozhat a pénzügyi helyzetedben. Az elkövetkező néhány hétben sok apró pozitív változás állhat be az életedben, ami szerencsés esetben, a későbbiekben egy egészen különös életúton indíthat el, ha felkészültél már. Ha kellően figyelsz a jelzésekre egyrészt magadban, másrészt a külvilágban, akkor valójában már most is rájöhetsz, hogy az életed merre akar kanyarodni. Sajnos magánéleti feszültségekre, vitákra számíthatsz főleg a hét második felében, kicsit próbálj meg te is engedékenyebb lenni.

Szűz (08.23-09.22)

A vasárnapi újhold keresztülhúzhatja néhány számításodat. Ha nem úgy történnek a dolgok, ahogy először vártad, akkor se erőltesd, mert csak rontanál a helyzeten. Inkább tégy úgy, mintha nem is érdekelne a dolog, így nagyobb eséllyel fordul a számodra kedvező irányba a történet egy későbbi időpontba. Mostanában megengedhetsz magadnak némi luxust, nem fog senki az orrodra koppintani. Nem kell mindig hasznosnak lenned és mindig kiszámítanod, hogy mi az optimális. Ugyan értetlenül állsz a saját vágyaid tükrében, de nyugodtan engedj a kísértésnek. Ne számolgass, hogy ezt megengedheted-e magadnak, mert akkor megint sikerül lebeszélned magad róla. Többnyire úgy is az eszedre hallgatsz, most engedd át a szívednek az irányítást. Elég lesz később magyarázatot találnod a mostani viselkedésedre.

Mérleg (09.23-10.22)

Ez a hét tartogat néhány kellemetlen percet. Egy közeli ismerősöd, esetleg hozzátartozód fog csalódást okozni neked. Sokat tépelődsz majd, hogy miért történik ez veled, és hogyan tudnád helyrehozni a kettőtök viszonyát úgy, hogy ne kelljen a számodra fontos dolgokban megalkudnod. Nem kellene ennyit tépelődnöd, hiszen néhány nap múlva magától is megoldódna a helyzet, amennyiben hagynád, hogy elcsituljanak a hullámok. El kell tudnod fogadni, hogy mindenkinek lehet rossz napja és ilyenkor sajnos oda is szúrhat, ahová egyéb esetben szinte kizárt. Karriered szempontjából viszont igen kecsegtető lehetőségeket rejt az elkövetkező időszak. Érdemes kicsit aktívabban részt venned egy-egy munkafolyamatba, hogy mások felfigyeljenek rád.

Skorpió (10.23-11.21)

Párkapcsolati kérdések kerülnek a figyelmed középpontjába. Elképzelhető, hogy megkérdőjeleződik benned a jelenlegi kapcsolatod létjogosultsága. Sajnos, ha túl szélsőségesen közelítesz a témához, akkor téves következtetéseket vonhatsz le és ebből következően hibás lépésre szánhatod rá magad. Ezért ezen a héten kerülj bármilyen végső döntést az ilyen típusú témában. A munkádban is kellemetlenségekre számíthatsz, elkezdődik egy hosszabb periódus, amit nem igazán a sikerek fognak fémjelezni. Többször érezheted azt, hogy vagy akadályoznak, vagy jogtalanságot követnek el veled szemben a kollégáid. Ha az elején tisztázod a helyzetet, akkor nem lesz belőle probléma, de ha azt gondolod, hogy meg fog magától oldódni, akkor igencsak tévedsz.

Nyilas (11.22-12.20)

Ha az elkövetkező néhány napban túl önző leszel a párkapcsolatodban, hosszú hetekre pokollá válhat az életed. Ebben az esetben nem az a lényeg, hogy kinek is volt igaza, hanem, hogy egy kialakult viszályt, hogyan lehet a legrövidebb úton felszámolni. Ha az egészet mérlegre teszed, akkor meglátod, hogy nem ér meg annyit a most feltörő vágyad, hogy érvelned és magyarázkodnod kelljen, ráadásul süket fülekre fogsz találni. Ha viszont sikerül megtalálnod a középutat, akkor egy kimondottan harmonikus időszak elé nézel és a párod, az sem tudja majd, hogyan keresse a kedved. A munkád viszont kárpótolhat sok mindenért. Amiért az utóbbi hetekben, hónapokban küzdődtél, az most kezd el igazán jól működni és már te is érzed, hogy siker lehet belőle.

Bak (12.21-01.19)

Hajlamos lehetsz arra, hogy meglásd azokat az új lehetőségeket, amelyek hivatásod, munkád területén tárulnak eléd. Már régen érezheted, hogy problémák vannak ezen a téren, de amíg lehetett, kitartottál a rossz mellett is. Ezúttal viszont meg kellene ragadnod az alkalmat, hogy vagy jobb pozíciót, vagy új munkahelyet keress magadnak. Most jó érzékkel tudsz reagálni a felmerülő jelekre, és ha résen vagy, akkor jó időben tudsz lépni is. Érdemes ezeket az új lehetőségeket több oldalról is megvizsgálni, s megnézni, hogy hová is juthatnál ezekkel új útjaidon. A döntést azonban ne bízd száz százalékosan intellektusodra, most nyugodtan hagyatkozhatsz a megérzéseidre is. A párkapcsolati szinten egy kiegyensúlyozottabb szakasza következik a szerelmeteknek.

Vízöntő (01.20-02.18)

Ugyan bárkivel képes vagy pillanatok alatt kapcsolatot kialakítani és egy jót beszélgetni, de most légy egy kicsit elővigyázatosabb. Főleg ne harmadik személyről szóljanak a beszélgetéseid, mert sajnos így önkénytelenül is kiadhatsz olyan információt, amit nem kellene. Sajnos nem mindenki az, mint aminek látszik az első percben, és azért mert viszonylag nyitottan közelít feléd, ne tévessz meg a jelleme. A munkában is némileg összeszedettebben kellene részt venned, mert a főnököd részéről megfogalmazott kritika, nem biztos, hogy jogtalan. Nem kell a szívedre venni, csak hozd helyre amit elrontottál, vagy ellazáskodtál. A hétvégét az otthonod csinosításával, átrendezésével is tölthetnéd, most jó ötleteid lennének.

Halak (02.19-03.20)

Oktalanul szorongsz a partnered miatt, nem azért ilyen mufurc, mert nem szeret, hanem mert sok olyan problémája van, amit nem tudsz te sem orvosolni. Ahelyett, hogy az örökös számonkéréseddel te is csak nehezíted a helyzetet, próbálj meg inkább megértő lenni. Egyrészt a partnereden is így segíthetsz a legtöbbet, másrészt, akkor te sem a saját sérelmeddel leszel elfoglalva. Ilyenkor a legjobb erősítőszer számodra, ha felidézel egy régebbi kellemes emléket, és abba kapaszkodva vészeled át ezt a nehezebb időszakot. Egyik szomszédoddal is meggyűlhet a bajod és ha nem vagy elég kompromisszum kész, akkor elég csúnyán is elfajulhatnak a dolgok. Gondolj arra, hogy egy darabig még biztos, hogy egymás mellett kell élnetek, nem éri meg a vitát.