Csillagjóslás.hu
Csillagjóslásról Írások, publikációk Tanácsadás Tanfolyam Rendezvények Elérhetőség

Asztrológiai tanácsadás

Az asztrológia önmagunk megismerésében segíthet minket. Minél pontosabban látjuk, milyen energiák, lelki attitűdök mozgatnak minket, annál könnyebb lesz megtalálni a számunkra legkevesebb konfliktust hordozó megnyilvánulási formákat. Ha felismerjük karakterünkből fakadó lehetőségeket és feladatokat, sorsunk útján könnyebben járhatunk.

A tanácsadás során - a pontosított születési képlet alapján - asztroanalízis segítségével feltárjuk a személyiségében és sorsában rejlő adottságokat. A beszélgetés közben közösen keresünk megoldást a felmerülő problémákra. A prognosztikai módszer segítségével a jövő tendenciáit vizsgáljuk.

A tanácsadáshoz a tanácskérő előzetes közreműködése szükséges: a főbb életeseményeket időpontokkal együtt össze kell gyűjteni, ennek segítségével lehetséges a születés időpontját, percét pontosítani (Asc. korrekció).

» Letölthető adatlap

Minden tanácskérő személyes anyagát bizalmasan kezelem.

Személyiség- és sorselemzés

Válaszokat kap Önmagáról, személyiségjegyei és sorstendenciája alapján. Izgalmas utazás az önismeret birodalmában. A felmerült problémákra és kérdésekre keressünk megoldást. A kielemzett horoszkóp alapján 2-3 órás beszélgetés várható.

Kapcsolati tanácsadás

Kapcsolataink alakításában segíthet, ha önmagunkat és a partnerünket megismerjük. Asztrológiai módszerrel (szinasztria) összevetjük a két személyiséget, a két életutat. Megvizsgáljuk, hogyan illeszkednek, miben jók együtt, mi jelenthet nehézséget, hogyan kezeljék egymást, mi a feladat. Vissza az oldal tetejére

Gyermekhoroszkóp

A gyermek személyiségjegyeinek meghatározása. Nevelési tanácsok, tehetségfejlesztés, alkalmazható pedagógia.

Üzleti / Karrier tanácsadás

Egzisztenciális oldalról képességek, személyes adottságok és tehetségek elemzése. Munkahely-, vagy vállalkozási lehetőségek. Megvizsgáljuk, hogy az adott időszak mire nyújt lehetőséget. Vissza az oldal tetejére

Prognosztika

Több prognosztikai módszer együttes alkalmazásával, évekre lebontva a várható életesemények. Fontosabb (házasság, vállalkozás, stb.) esemény időpontjának megválasztása. (Általam elvégzett személyiségelemzés után.)

ÁRAK

Tanácsadás
(személyiség- és sorselemzést, Asc. pontosítás, 1 éves előrejelzés)
22.000 - Ft
Kapcsolati tanácsadás
(két ember személyiség- és sorselemzése, Asc. pontosítás, összevetés)
40.000 - Ft
Gyermekhoroszkóp
(személyiség- és sorselemzés, nevelési tanácsok)
22.000 - Ft
Prognosztika
(előrejelzés vagy időpont választás)
8.000 - Ft